Yükselen Değerleri Üzerinde Taşır

Yükselen Değerleri Üzerinde Taşır

ZETAŞ Zemin Teknolojisi A.Ş.

Temel ve zemin teknolojilerinde Dünya Lideri Soletanche Bachy firması iştiraki olan ve VINCI grubu içinde bulunan ZETAŞ, Zemin Mekaniği ve Geoteknik Mühendisliği alanında etüt, tasarım, müşavirlik, uygulama, aletsel gözlem ve özel makine üretimini içeren entegre bir hizmet zinciri sunmaktadır.

Bizimle Çalışın

Uzman ekibimiz ile temel mühendisliğinde ileri teknolojiler kullanarak yüksek kaliteli hizmeti garanti etmekteyiz. Her projenin özel gereksinimlerini göz önünde bulundurarak ekonomik, güvenli ve sistem bütünlüğü sağlayan çözümler üretiriz.

‘Güvenli Yol Tek Yoldur’

Şantiyelerde iş ortamı doğası gereği riskler içerir, tüm çalışanlarımız kendilerini ve çalışma arkadaşlarını korumaya hazırdır. İş güvenliği performansı kültürümüzün temelidir.

‘Güvenli Yol Tek Yoldur’ sloganımız ile ve sıfır kaza hedeflenerek en büyük öncelik iş güvenliğine verilmektedir. Bu zorluğun üstesinden gelmek için sıkı sağlık ve güvenlik kurallarına uyuyor, güvenlik yaklaşımını geliştirmek için sürekli çalışıyor ve performans hedeflerimizi en üst düzeyde belirliyoruz.

Environment_and_piling

Sürdürülebilir Gelişim ve Çevre

Faaliyetlerimiz ile dönüşümüne katkıda bulunduğumuz şehir ve bölgelerde sürdürülebilir gelişim için uygulamalarımızın çevresel etkilerini azaltmak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz. Bunu başarmak için, çabalarımızı doğal kaynakları koruma, atıkları yönetme ve geri dönüştürme, enerji tasarrufu ve sera gazı emisyonlarımızı azaltmaya yoğunlaştırıyoruz.

Bu hedefler, tüm Soletanche Freyssinet çalışanları tarafından faaliyetlerinin önemli bir parçası olarak ele alınmaktadır ve her biri bu ortak hedefte bir rol oynamaktadır.

ZETAŞ ForSHORE üstün ve kapsamlı Geoteknik ve Deniz Mühendisliği çözümleri sunmaktadır.

  • İskele ve Dolfen
  • Liman ve Rıhtım
  • Duvarları Dalgakıran
  • Petrol ve Doğalgaz
  • Köprüler
  • Yapay Adalar

Zetaş ve Soletanche Bachy’den Son Haberler

Zetaş’ta Çalışın.
Zetaş Ailesine Katılın!

Zetaş’ta Çalışın

Zetaş Ailesine Katılın!